Weather Forecast

Open de deur en sta versteld te kijken naar de prachtige groene vallei die waargenomen kan worden door het grote woonkamer raam. Maar ga nog niet naar het balkon, maar laten we eerst het huis bekijken.

 

Als u naar links gaat, treft u een tweepersoons slaapkamer aan met een vleugje herfst en een badkamer met een zachte gele tint. We kunnen het de “suite” noemen.

 

Als u naar rechts gaat, treft u een klein halletje aan waar zich de andere badkamer bevindt (deze is geschilderd in warme aardse kleuren) en een slaapkamer met twee eenspersoons bedden.


Beide slaapkamers hebben grote kasten en een verwarming. Indien u niet alleen in volledige stilte stilte maar ook in volledige duisternis wilt slapen, kunnen wij u vermelden dat de ramen een totale verduistering hebben om ook maar enig licht te voorkomen.

 

De woonkamer is ruim en licht met een symbiose tussen smalle vensters naar het dal en een gezellige vleugje traditionele steen. De inrichting is modern en minimalistisch, maar elegant.

 

De Open Haard, met ongeveer 10 kg beschikbaar hout, nodigt u uit om op de bank zitten, naar mooie muziek te luisteren, een DVD te kijken of een boek te lezen. Het Casa Amarela (het Gele Huis) biedt u elk van deze mogelijkheden.

Het balkon is een van de mooiste plekken van het huis. De vallei verrast ons met een rustige groene omgeving, het geluid van vogels en de mist die soms ontspringt uit de diepten van de berg. In de zomer kunnen we de nachtzwaluwen aan het eind van de dag zien, en kunt u uit diverse uithoeken van het bos de uilen horen.

Indien u honger heeft, ontdek dan de volledig ingerichte moderne keuken (dat wil zeggen, een inductie kookplaat / fornuis, een magnetron, waterkoker, mixer, broodrooster, koffiezetapparaat en zelfs een elektrische fruitpers). U kunt uw boodschappen halen in de nabijgelegen stad. In de keukenkastjes en laden vindt u alle apparatuur die u nodig heeft om om lekkere hapjes en complete maaltijden te maken. Voor de hongerige gasten die wat later komen en nog geen tijd hebben gehad om boodschappen te doen hebben wij wat “kleine traktaties” achtergelaten.

Casa Amarela is ontworpen met grote tederheid en met zorg voor de details om onze gasten to veel mogelijk tegemoet te komen. Wij hopen dat u zich thuis voelt.